Aktualitások

8G Energy

A Biggeorge Holding cégcsoport új vállalatot alapított az Energy Independence Kft.-vel, 8G Energy Holding Zrt néven, mely a fenntarthatóság jegyében, a megújuló energiák hasznosításával foglalkozik.

A 8G Energy küldetése, hogy tevékenységével elősegítse a zöld átállást és tevőlegesen részt vegyen a klímaváltozás megállításában, amellett, hogy a hazai megújuló-energia piac meghatározó szereplőjévé váljon és komplex megoldást kínáljon ügyfelei számára.

A cégről és szolgáltatásairól hamarosan bővebb információ is elérhető lesz a www.8genergy.hu weboldalon.

Bővebben

Biggeorge Alapítvány az Esélyekért

A Biggeorge Alapítvány az Esélyekért azért jött létre, hogy hátrányos helyzetű gyermekeket és fiatalokat, továbbá a velük foglalkozó alapítványokat, egyesületeket segítse elsősorban pénzügyi támogatással.
Olyan karitatív szervezeteket támogatunk, melyek a nevelés, oktatás, tehetséggondozás, egészségügy, család-, gyermek- és ifjúságvédelem, illetve a szociális és gyermekjóléti feladatok területén tevékenykednek.

Bővebben

Freedom

A Biggeorge Holding cégcsoporthoz tartozó Otthon Centrum Holding 70%-os tulajdonrészt szerzett a lengyel Freedom Nieruchomości csoportban, Lengyelország egyik meghatározó ingatlanközvetítő hálózatában. Az Otthon Centrum a lengyel piacon való megjelenésétől további növekedését és mindkét országban piaci pozíciójának erősödését várja.

Bővebben

Openhouse

A Biggeorge Holding cégcsoporthoz tartozó Otthon Centrum Holding és az Open House hálózat megállapodást kötöttek, mely alapján az Otthon Centrum Holding minősített többséget biztosító befolyást meghaladó tulajdont szerez az Open House hálózat franchise és hitelközvetítő tevékenységét egyesítő új holding társaságban.
Az Open House hálózat önálló menedzsmenttel, a saját brandje alatt működik és fejlődik tovább.
A tranzakció elsődleges célja a szinergiák és a nagyobb ingatlan-portfólió kihasználásán keresztül a magasabb színvonalú, hatékonyabb ügyfélkiszolgálás.

Bővebben

Kapcsolat

Az alábbi form kitöltésével küldjön nekünk üzenetet
Error: Please check your entries!