Biggeorge Alapkezelő Zrt.

Biggeorge Holding vállalatcsoport tagjaként működő Biggeorge Alapkezelő Zrt. a magán és intézményi befektetők részére nyújt ingatlanhoz kapcsolódó befektetési lehetőségeket. Az anyacég Biggeorge Holding stratégiája a dinamikus fejlődésen alapul mind az ingatlan mind pedig a pénzügyi szolgáltatások területén. Ez a dinamizmus és innovatív szemléletmód jellemzi a Biggeorge Alapkezelő Zrt. tevékenységeit.

Az értékteremtés és szakmai elköteleződés, számunkra nem csak befektetőink, hanem a fejlesztett, illetve kezelt ingatlanok vásárlói, bérlői irányában is meghatározó. Hiszünk abban, hogy a kimagasló ügyfélélmény megteremtése és a részletek tökéletessége iránti elkötelezettség hosszú távon alapfeltétele az üzleti sikernek. Célunk, hogy tudásunkat ügyfeleink vagyonának gyarapítására hasznosíthassuk. Ingatlanpiaci tapasztalatunkra alapozva elsősorban intézményi partnereink számára kínálunk ingatlanbefektetési termékeket. Büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységünknek köszönhetően emberek ezrei számára válnak még kellemesebbé a mindennapi életterek.

Társaságunk a Magyar Nemzeti Bank által felügyelt befektetési alapkezelőként működik, a kezelt ingatlanbefektetési alapok az MNB általi engedélyezéssel jöttek létre.

Nagygyörgy Tibor

Nagygyörgy Tibor
Vezérigazgató, alapító tulajdonos

Szegedi Zoltán

Szegedi Zoltán
Igazgatósági tag, az alapkezelő operatív működésének irányításáért felelős.

Szuda János

Szuda János
Investor relations igazgató

Kapcsolat

www.bgalapkezelo.hu

1023 Budapest, Lajos u. 28-32., Bécsi Corner irodaház Telefon: +36 1 225 2525

info@bgalapkezelo.hu

Kapcsolat

Az alábbi form kitöltésével küldjön nekünk üzenetet
Error: Please check your entries!