Benks

Cégünk alapítói a bankszektorban egyedülálló, több mint tíz éves banki tapasztalatukra támaszkodva hozták létre a Benks független pénzügyi tanácsadó vállalkozást.

Cégünk országos lefedettséggel, 230 fős értékesítési hálózattal, és több mint 10 éves tanácsadási, értékesítési és direkt értékesítési tapasztalattal rendelkezik. Piacvezető pozícióval rendelkezünk több pénzügyi termékkategóriában, kiemelt partnerei vagyunk számos Magyarországon működő pénzintézetnek, a Tesco Global Zrt.-nek, és számos további sikeres partneri együttműködésnek is részesei vagyunk. A fővárosban 14 értékesítési ponttal rendelkezünk, és minden megyeszékhelyen megtalálhatóak vagyunk minimum egy értékesítési ponttal. 15 fős mobil értékesítő csapatunk pedig az ország bármely településén bevethető.

A Benks Kft. 2007 óta a hitelpiac aktív és meghatározó szereplője.  A cég az időközben kialakult gazdasági válság ellenére is folyamatosan fejlődött, és a klasszikus hitelbrókeri tevékenység mellett sikeresen indított el új üzletágakat is. 2009-ben a Benks Kft. leányvállalataként megalakult a Benks-Hyper Kft. és szintén ebben az évben a két cég csatlakozott a Biggeorge Holdinghoz. A Benks Kft. és a Benks-Hyper Kft. folyamatos növekedésének és a sikeres üzleti tevékenységeinek köszönhetően folyamatosan növekvő árbevétel mellett eredményesen működik és stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik.

demeter-zsolt-s

Demeter Zsolt
Benks ügyvezető igazgató

kovacs-zoltan-s

Kovács Zoltán
Benks ügyvezető igazgató

Kapcsolat

1023 Budapest Lajos u. 28-32.

Kapcsolat

Az alábbi form kitöltésével küldjön nekünk üzenetet
Error: Please check your entries!