Biggeorge Property

A Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaságként több, mint tíz éve a hazai ingatlanpiac meghatározó szereplője.

A Nagygyörgy Tibor tulajdonában álló vállalkozás tevékenysége a kereskedelmi- (iroda, szálloda, kiskereskedelmi, ipari/logisztikai) és lakóingatlan fejlesztésekre egyaránt kiterjed. A társaság az elmúlt évek során széles körű tapasztalatot szerzett a telekfejlesztések és a speciális, infrastruktúra jellegű fejlesztések megvalósítása során is.

Biggeorge Property – az értékteremtő fejlesztő. Legnagyobb értékeink a kreativitás és piacismeret, melyeket jövedelmező, az épített környezet fejlődését szolgáló projektek szolgálatába állítjuk. Magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztőként számos lakó, iroda, kereskedelmi és logisztikai projekt sikeres megvalósítása fűződik a nevünkhöz. Büszkék vagyunk arra, hogy projektjeink emberek ezrei számára válnak mindennapi életük kellemes és praktikus helyszínévé.

A Biggeorge Property Zrt. tevékenysége során mindig szem előtt tartja, hogy a felhasználói igényeknek maximálisan megfelelő, kiváló minőségű, kényelmes és szerethető épületek szülessenek. Mindebben kiváló szakmai felkészültséggel rendelkező, folytonos újításra törekvő szakemberek, ingatlan- és pénzügyi szakértők segítik/állnak rendelkezésére. A cég által megalkotott minden egyes épület magán hordozza ennek a professzionális hozzáállásnak a jegyeit.

 

Nagygyörgy Tibor

Nagygyörgy Tibor
Vezérigazgató

nagygyorgy-tamas-s

Nagygyörgy Tamás
Vezérigazgató helyettes

Kapcsolat

www.biggeorgeproperty.hu

1023 Budapest, Lajos u. 28-32., Bécsi Corner irodaház

Telefon: +36 1 225 2525

info@biggeorgproperty.hu

Kapcsolat

Az alábbi form kitöltésével küldjön nekünk üzenetet
Error: Please check your entries!