Dome

A Dome Facility Services Group 2003-ban DirektMester néven kezdte meg működését, és kezdte el gyorsszolgálati hibaelhárító szolgáltatását kínálni a lakossági és kereskedelmi piacon.

A Dome Facility Services Group kezdetben kimondottan a lakossági gyorsszervizre specializálódott, tevékenységi körünk azóta jelentősen kibővült. A már létező, magas minőségű és megbízható gyorsszerviz szolgáltatás mellett – tovább bővítettük a profilunkat a felújítási, kivitelezési üzletágunkkal, majd 2004-ben nyitni kezdtünk a hazai üzemeltetési piac szereplői felé, és ekkor került cégünk profiljába a létesítménygazdálkodás, vagyis a facility management.

A folyamatos fejlesztéseknek, a piaci tendenciák állandó elemzésének és a minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően mára a magyarországi létesítménygazdálkodási piac meghatározó tényezőjévé váltunk.

2010-ben új üzletággal, az energetikai üzletággal bővítettük a szolgáltatási palettánkat, melynek keretén belül komplex energia menedzsment és energia beszerzési tevékenységet is ellátunk ügyfeleink részére.

Az elmúlt évek során a facility management és az energetika üzletágunk jelentős ügyfélkör és megbízás növekedéssel büszkélkedhet, ezért elérkezettnek láttuk az időt, hogy cégünk arculatával is kifejezzük szolgáltatásaink sokrétűségét és teljes körűségét.

2011 nyarán úgy határoztunk, hogy cégünk nevét Dome Facility Services Group Korlátolt Felelősségű Társaságra változtattuk.

Amin viszont  továbbra sem változtatunk, az szolgáltatásunk magas színvonala, szakembereink, kollégáink megbízhatósága, és szakmai elkötelezettségünk!

decsi-gabor-s

Décsi Gábor
Dome ügyvezető igazgató

Kapcsolat

 

1023 Budapest Lajos u. 28-32.

Telefon: +36 1 423-0000

www.domefm.hu

info@domefsg.hu

Kapcsolat

Az alábbi form kitöltésével küldjön nekünk üzenetet
Error: Please check your entries!