Freedom

A Biggeorge Holding cégcsoporthoz tartozó Otthon Centrum Holding 70%-os tulajdonrészt szerzett a lengyel Freedom Nieruchomości csoportban, Lengyelország egyik meghatározó ingatlanközvetítő hálózatában. Az Otthon Centrum a lengyel piacon való megjelenésétől további növekedését és mindkét országban piaci pozíciójának erősödését várja.

A két vállalat közös szándéka, hogy az új többségi tulajdonos ne csupán pénzügyi támogatást nyújtson befektetésével, hanem az Otthon Centrum hazai innovatív IT, oktatási és működési megoldásaival, valamint 20 évnyi ingatlanpiaci tapasztalatával fejlessze és támogassa a Freedom Nieruchomości ingatlanközvetítő hálózatot. Az együttműködés további franchise irodák nyitását, illetve a Freedom Nieruchomości saját hitelközvetítési szolgáltatásának felépítését kívánja elősegíteni.

A Freedom Nieruchomości 2010-ben kezdte meg működését, 2013-ban indította el franchise hálózatát, 3 év alatt pedig Lengyelország egyik legnagyobb ingatlanügynökségi hálózatává nőtte ki magát. Ma a hálózat 60 irodával, 500 ingatlanügynökkel és közel 5000 adásvételi tranzakcióval rendelkezik. A vállalatnak olyan városokban vannak kirendeltségei, mint Varsó, Krakkó, Poznań, Gdańsk, Katowice, Białystok, Olsztyn, Łódź és Wrocław.

Az Otthon Centrum és a Freedom megállapodásáról további részletek az alábbi cikkben olvashatók: oc.hu

A Freedom-ról további részletekért látogasson el weboldalukra:  Freedom Nieruchomosci

Kapcsolat

Az alábbi form kitöltésével küldjön nekünk üzenetet
Error: Please check your entries!