Hitel Partner

Vezető szerepben a pénzügyi tanácsadás piacán és a hitelközvetítői piacon

A Biggeorge Holding tagjaként 2007-ben kezdte meg működését a Hitel Partner, melyet széles körben ismert és elismert partnertámogatási szolgáltatásai 2014-re közel 500 partnerünk rendszeres visszajelzései alapján fejlesztették országosan elismert hitel közvetítő vállalkozássá.

A Hitel Partner független közvetítői hálózat feladata az új és használt ingatlan vásárlásához, építéséhez, korszerűsítéséhez, bővítésekhez és felújításokhoz kapcsolódó hitelek közvetítése. Elsődleges célunk, hogy ügyfeleink számára testre szabott, egyedi konstrukciókat dolgozzunk ki, melyek segítségével jelentős megtakarítások érhetők el. A hiteltermékek skálája nagyságrendekkel bővült az elmúlt évek során. Jelenleg a bankrendszerben elérhető valamennyi főbb bank és konstrukció –legyen szó akár személyi hitelről vagy vállalati hitelről, lakástakarék-pénztári konstrukcióról– elérhető nálunk egy időben és egy helyen, utánjárás nélkül.

Úgy gondoljuk, hogy felelősek vagyunk a finanszírozók hitelportfólió minőségének javításáért és szinten tartásáért, amely eddig teljes megelégedettségre adhat okot a visszajelzések alapján. Biztosak vagyunk abban, hogy több pénzintézet is ezért tekint bennünket stratégiailag fontos partnerének.

Tapasztalataink szerint a korábbi évektől eltérően már nem elég 1-2 bank termékét és ügymenetét ismerni, folyamatosan és naprakészen kell termékekben és kondíciókban aktualizálni tudásunkat. Mivel ez a rendszeres változások miatt a teljes finanszírozói palettán jelentős időt vehet igénybe, munkatársaink és Területi Képviselőnk aktualizált tudással és kapcsolatokkal állnak partnereink rendelkezésére.

Célunk, hogy az ügyféligények kiszolgálásához rendszeres információ áramlással, partnereink tudásának aktualizálásával, kapcsolatrendszerünk átadásával  megfelelő hátteret nyújtsunk.

A törvényi változásoknak való megfelelés olyan kihívás, melyek teljesítése közös célunk, és amelyben partnereink számíthatnak biztos hátterünkre. Az elvárások teljesítését feladatként tekintjük és tudjuk, hogy partnereink elégedettségének biztosítása az egyik legfontosabb a hosszú távú kapcsolat kialakításához.

A Hitel Partner célja, hogy olyan piacképes és egyedi szolgáltatásokat nyújtsunk, amely a versenyképes jutalék, egyedi termékek, szakmai háttér mellett a napi rutinszerű ügyfélkiszolgálás folytonosságaiban is támogat.

Bánfalvi László

Bánfalvi László
HC Központ ügyvezető igazgató

Kapcsolat

1023 Budapest Lajos u. 28-32.

Tel: +36-1 / 487 – 3300
Fax: +36-1 / 487 – 3333

www.hitelpartner.hu

info@hitelpartner.hu

Kapcsolat

Az alábbi form kitöltésével küldjön nekünk üzenetet
Error: Please check your entries!