I-mobile

Az I-mobile a cégcsoport központi telekommunikációs szolgáltató cége. Feladata biztosítani a cégcsoport, valamint a cégcsoporttal együttműködő más szervezetek közötti kommunikációs csatornákat a mai kornak megfelelő technológiai szinten, hatékony, költségkímélő, innovatív megoldásokkal.

A telekommunikációs szolgáltatás csomag keretében új eszközök (telefonok, tabletek) és szolgáltatások (hang alapú, mobil internet, speciális adatkapcsolatok, MtoM) tesztelése, beszerzése és bevezetése, valamint üzemeltetése (csoport menedzsment, költség menedzsment, flottaüzemeltetés, elszámolások és számlázás) is részét képezi az I-mobile tevékenységének.

Ezen túlmenően az I-mobile fontos szereplője a magyar telekommunikációs szektor beszállítói hálózatának. Telekommunikációs csapatunk 1998 novemberében kezdte meg akvizíciós tevékenységét, amikor a Magyar Állam tendert írt ki az 1800Mhz-es frekvencia használatának koncessziós jogának elnyerésére. E cégek közül a Westel Távközlési Rt-t (Magyar Telekom), és a Pannon GSM Távközlési Zrt-t szeretnénk kiemelni, melyeknek összesen több száz helyszínre vonatkozóan nyújtottunk –és nyújtunk mind a mai napig– akvizíciós, tervezői, engedélyeztetési és tanácsadói szolgáltatásokat. Cégünk 2002 áprilisa óta a Vodafone Magyarország Távközlési Zrt. minősített beszállítója. Megrendelőink elégedettségét a rendszeres teljesítményértékeléseken megszerzett kitűnő minősítésünk mellett az is igazolja, hogy az elmúlt években közel 1000 akvizíciós, tervezési és engedélyeztetési megrendelést kaptunk.

Beszállítói helyzetünkből adódóan ismerjük a telekommunikációs cégek technikai, műszaki hátterét és folyamatait, melyeket kiválóan tudunk hasznosítani a Biggeorge Holding és partner szervezeteinek kiszolgálása közben.

revesz-sandor-s

Révész Sándor
iMobile igazgató

Kapcsolat

http://i-mobile.hu/

1023 Budapest Lajos u. 28-32.

Tel: +36-1 / 487 – 3300
Fax: +36-1 / 487 – 3333

Kapcsolat

Az alábbi form kitöltésével küldjön nekünk üzenetet
Error: Please check your entries!