Otthon Centrum

Az Otthon Centrum Magyarország legtöbb, közel 200 irodájával rendelkező, franchise rendszerben működő, országos ingatlanközvetítő hálózata.

Sikerünk titka a több, mint 20 éves, mintegy 100.000 eladott ingatlanra épülő szakmai tapasztalatunk, országos hálózati lefedettségünk, erős partneri, vezetői és tanácsadói körünk, fejlett informatikai megoldásaink, kiemelkedő szakmai tudásbázisunk és oktatási rendszerünk, valamint a cégcsoportra jellemző, jövőbe mutató stratégiai gondolkodásmódunk.

Tevékenységünk során komplex ügyfélkiszolgálásra törekszünk: széleskörű szakmai és emberi támogatást nyújtunk a teljes ingatlan eladási, illetve vásárlási folyamat során. Az ingatlanközvetítésen túl kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk a hitelközvetítés, ingatlanbefektetési- és ingatlanfejlesztési tanácsadás, illetve az értékbecslés és energetikai tanúsítvány-készítés terén egyaránt.

Küldetésünk, hogy az ingatlan eladáshoz és vásárláshoz kapcsolódó, mindenre kiterjedő szolgáltatási portfoliónkkal, megbízható szakmai és emberi támogatással, értékteremtő módon segítsük ügyfeleinket otthonukkal kapcsolatos céljaikban és döntéseikben. A mindenkori ügyfélelégedettséget szolgálja emellett egyedülálló oktatási rendszerünk, melynek segítségével kollégáink napjaink gyorsan változó piaci környezetében is szakértőként támogatják az ingatlan adás-vétel teljes folyamatát. Szigorú minőségbiztosítási rendszerünk pedig további garancia az ügyféligények folyamatos, maximális kiszolgálására.

kosztolanczy-gyorgy-s

Kosztolánczy György
OC vezérigazgató

kuhne-kata-s

Kühne Kata
OC ügyvezető igazgató

toth-csaba-s

Heinrich Balázs
Értékesítési vezérigazgató-helyettes

Bánfalvi László

Bánfalvi László
HC Központ ügyvezető igazgató

vincze-edit-s

Vincze Edit
OC ügyvezető igazgató

Kapcsolat

1023 Budapest Lajos u. 28-32.

www.oc.hu

ugyfelszolgalat@oc.hu

Kapcsolat

Az alábbi form kitöltésével küldjön nekünk üzenetet
Error: Please check your entries!