Karrier

Nyitott az új tapasztalatokra?

Tudjuk, hogy cégünk töretlen fejlődésének és az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálásának egyik legfontosabb kulcsa emberi erőforrásaink hatékonysága.

Jelenlegi és jövőbeni sikereink munkatársaink szaktudásán, ügyfélközpontú napi munkáján és pozitív emberi együttműködésén alapszik.
Munkatársainknak versenyképes, teljesítmény-arányos jövedelmet, naprakész szakmai ismereteket, a folyamatos fejlődés lehetőségét és egy piacvezető vállalat stabilitását biztosítjuk.

Amennyiben szívesen megismerkedne a vállalatunk által kínált lehetőségekkel, kérjük tekintse meg aktuális álláshirdetéseinket és jelentkezzen a megadott e-mail címekre.

Várjuk, ha értékeli a professzionális háttértámogatást, infrastruktúrát, ha nyitott új tapasztalatokra, és az ügyfelek igényeinek megismerése, azok legteljesebb kiszolgálása munkájában prioritást élvez.

Aktuális állásajánlataink

Pozíció: Junior ingatlanfejlesztési projektmenedzser

A Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint húsz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel. A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.
Ingatlanfejlesztői csapatunkba keressük az új kollégánkat Junior ingatlanfejlesztési projektmenedzser pozícióba.
Tapasztalt projektvezetőink mellett megismerheted az ingatlanfejlesztés rejtelmeit, beláthatsz a kulisszák mögé.

Bővebben

Pozíció: Előkészítő mérnök

Magyarország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztői cégcsoportjaként, új épületeket álmodunk és valósítunk meg. Kereskedelmi és logisztikai ingatlanok, valamint lakó- és irodaépületek fejlesztésében és kivitelezésében egyaránt tapasztaltak vagyunk. Fontos számunkra a magasszintű minőség, a professzionális hozzáállás és az emberközeli szemlélet.
Mérnöki csapatunkba keressük az új kollégánkat Előkészítő mérnök pozícióba, új és meglévő lakóprojektek kivitelezéséhez.

Bővebben

Pozíció: Recepciós angol nyelvtudással

Magyarország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztői cégcsoportjaként új épületeket álmodunk és valósítunk meg. Fontos számunkra a magasszintű minőség, a professzionális hozzáállás és az emberközeli szemlélet.
Urbanrent Holding Zrt. számos rövidtávú bérbeadásra kínált lakással rendelkezik. A most indított bérbeadási szolgáltatáshoz keressük a bérlőket fogadó kollégáinkat az alábbi pozícióra: Recepciós angol nyelvtudással

Bővebben

Pozíció: FRONT OFFICE MANAGER

A Biggeorge Property, az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoport, sokéves tapasztalattal az ingatlanfejlesztés, vagyonkezelés, alapkezelés és létesítmény-gazdálkodás területén.
Dinamikus növekedésben lévő rövid- közép- és hosszú-távú lakáskiadással és üzemeltetéssel foglalkozó üzletágunk új kollégáját keresi FRONT OFFICE MANAGER munkakörbe.
A Biggeorge Property projektjein vásárló befektetők bizalommal fordulnak hozzánk és bízzák ránk lakásuk bérbeadását, hasznosítását, így a kezelt portfoliónk folyamatosan bővül.

Bővebben

Pozíció: Treasury specialista

A Biggeorge Alapkezelő Zrt. az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoport alapjainak kezelője, sokéves tapasztalattal.
Új kollégánkat keressük Treasury specialista munkakörbe.

Bővebben

Pozíció: Senior Kontroller

A Biggeorge Property Nyrt. az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoport, sokéves tapasztalattal az ingatlanfejlesztés, befektetés, alapkezelés és üzemeltetés területén.

A cégcsoport üzleti tervezési és kontrolling csapatába keresünk új munkatársat Senior Kontroller munkakörbe.

Bővebben

Pozíció: Senior Üzleti Elemző

A Biggeorge Property Nyrt. az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoport, sokéves tapasztalattal az ingatlanfejlesztés, befektetés, alapkezelés és üzemeltetés területén.
A cégcsoport üzleti tervezési és kontrolling csapatába keresünk új munkatársat Senior Üzleti Elemző munkakörbe.

Bővebben

Pozíció: Építésvezető

Magyarország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztői cégcsoportjaként, új épületeket fejlesztünk és valósítunk meg. Kereskedelmi és logisztikai ingatlanok, valamint lakóépületek fejlesztésében és kivitelezésében egyaránt tapasztaltak vagyunk. Fontos számunkra a magasszintű minőség, a professzionális hozzáállás és az emberközeli szemlélet.
Ha szívesen dolgoznál közvetlenül a Balaton vízpartjánál, csendes környezetben, távol a város zajától. Jelentkezz hozzánk Építésvezetőnek.

Bővebben